Hirdetés

Aktív témák

• beeboy

addikt

Sorry, de több kérdésem is van, nem akarom hogy elvesszen a radeonos topic hozzászólásai között. Igérem több nem lesz :((( )
    xp alatt 2400xp procival 3878 pont 3dmark2003-ban. Újságban láttam teszteket, ott is kb. ennyi volt, úgy tűnik reális.

A kártya club3d, mivel lehetne húzni? Nálam a powerstrip 3.3 lefagyizta a rendszert, újraindul a gép. Akkor is ha alacsonyabb órajelet állítok be! Először arra gondoltam, szar a kártya dehát a 3dmark szerint OK.
    Valaki tud valamit a powerstripten kívül? Esetleg ilyen tapasztalat?
    Mondjuk pl. nvidiához az nvhardpage az király, egyszerű, valami hasonló kéne.

Amúgy élsimításban tényleg király, alapon nem sokkal gyorsabb mint a ti4200, de aztán alaposan ráver, meg az UT2k3 is király ahogy kinéz magas felbontásban. Egyébként az első default 3dmark2001 után már majdnem elkezdtem árusítani :P , a különbség nem volt szignifikáns, de aztán brutál beállításokkal tényleg OK.
    Viszont a tv kimeneten nem látom a divx filmet. Megvan az asztal stb. meg pl. a windows mediaplayer kerete de üres.

Melyik catalist verzió jó? Most a 3.2-t tettem fel, van-e gyorsaságban különbség ez között, meg az újabb között?

Tehát összefoglalva, amiben segítséget kérek:
    Avi film miért nem látszódik tv kimeneten?
    Powerstrip helyett mivel lehet próbálkozni?
    Melyik catalist verzió?

Mégegyszer sorry, hogy nem egy radeonos topicba írtam!

Aktív témák