Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
CyberDave #117 üzenetére
Igen, HD555, fogalmam sincs hány ohmos, illetve, a hivatalos oldalon 50et írnak, akkor gondolom annyi.
Bővebben: link
Ált PC-n használom, Audigy hangkarival(azt meg audigy2es driverrel...).
Életerő? Sztem ******* hangos maxon, ha erre voltál kíváncsi.Még fájni nem fáj, de ha lehetne sem tekerném feljebb magamtól, nem is szoktam még a közelében sem hallgatni, nem akarok 10 év múlva megsüketülni, esetleg 1-1 szám kedvéért tekerem fel, de akkor is max 80-90%ra, az még épp elviselhető. És emellett tényleg tiszta is marad.
Egyébként remekül funkcionál, de ezt sztem elég jól kifejtettem a #88-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest