Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Teljesen a játékosok szolgálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Sajnos az öregek, nem tudom őket leszoktatni erről.
#72 te ilyen régivágású ember vagy.
Annyit tennék hozzá, hogy az HBO MAX-ot fel fogja valaki vásárolni jövőre, ez szinte biztos, most éppen a Netflix-ről olvastam, de igazából mindegy, a lényeg, hogy hosszú távon a streaming szolgáltatók száma csökkenni fog ami nem biztos, hogy jó nekünk de legalább nem kell olyan "sokra" előfizetni. A reklámok azoknak vannak akik olcsóbb előfizetést akarnak, máshol nincsenek reklámok. Nekem azért roppant fura, hogy a TV mondja meg, hogy mikor kell elé leülnöm nézni és nem fordítva. Persze fel is lehet venni műsorokat, ott ahol engedik és egyszerre egyet. Én TV-n nőttem fel de nem tudnék már visszamenni lineáris TV-t nézni, persze sportot nem követem így ennyivel is könnyebb dolgom van. -
-
Lacika112
aktív tag
-
DX
kezdő

Az oltastagadok a top 90%-bol szerintem neznek tv-t. Jo lehet egy Mission: Impossible - A végső leszámolás-t megnezni egy ev kesessel sd minosegben korhataros karikaval, tv logoval, szar keparannyal 15 percenkent megszakitva reumakrem, oblito, fejfajas, aldi akcios reklamokkal megszakaitva es vissza a filmhez havi 5000-ert.
-
balojazz
aktív tag
Én is leszoktam róla évekkel ezelőtt. Reklámokért nem fizetek, sőt még a célzott reklámmentességért sem: reklámblokkolók a telón és a böngészőn, Smarttube a tévén, reklámmentes youtube a PC-n stb. Mivel a "kábeltévé" a reklámok mekkája, tojója, alfája és ómegája, nálam esélye sincs. A tévézés élménye néha hiányzik: hogy kapcsolgatom, és belefolyok valami jóba, de ha előfordul, hogy hozzáférek évente egyszer, 10 perc után elszörnyedek: jön egy reklám, vagy visszatekerném, mert nem értettem, vagy elhámyom magam a gagyi HD (=SD!) dinamika nélküli látványon... Kell a francnak.
-
sfefe
addikt
Sokan . Én is... Mi is a baj vele?
Spektrum, Discovery, History és a hasonlók...
Vagy Neked csak az ATV van meg mint csatorna?....
Nem mintha a streamingek olyan sokat érnének a sok fossal....Nem értem tv adás baj ha vki nézi de az agymosott titkok meg face az nem... Lol.... Meg amúgyis miért baj ha vki mást csinál mint Te....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Annyit tennék hozzá, hogy az HBO MAX-ot fel fogja valaki vásárolni jövőre, ez szinte biztos, most éppen a Netflix-ről olvastam, de igazából mindegy, a lényeg, hogy hosszú távon a streaming szolgáltatók száma csökkenni fog ami nem biztos, hogy jó nekünk de legalább nem kell olyan "sokra" előfizetni. A reklámok azoknak vannak akik olcsóbb előfizetést akarnak, máshol nincsenek reklámok. Nekem azért roppant fura, hogy a TV mondja meg, hogy mikor kell elé leülnöm nézni és nem fordítva. Persze fel is lehet venni műsorokat, ott ahol engedik és egyszerre egyet. Én TV-n nőttem fel de nem tudnék már visszamenni lineáris TV-t nézni, persze sportot nem követem így ennyivel is könnyebb dolgom van.