Aktív témák
-
erdoke
titán
A 17-e akár jó is lehet, szabadságot terveztem az ünnep utáni két napra. Esetleg elviszem a családot vásárolni.
BTW valamikor talán Sopronba (a szomszédba) is el kellene ugranom.
Srjátok ki a nagyon karcosakat és a törött fogúakat, mert azokkal nem tudok mit kezdeni.Előre is kösz.
-
isapeti
aktív tag
Idézek az 53. hsz-emből: ''Mivel sajnálatos módon a mai nap végleg betett az egészsgégemnek, a héten már nem megyek, de a kollégát ráállítom az ügyre mindenképp, aztán tudósítalak.'' Kollégát ráállítottam, de elküldött a pötsbe, hogy nem látszik ki a melóból, ugye természetesen az én betegségem miatt
Hétfőn már megyek és számolok ezerrel. Sorry még1x
-
erdoke
titán
Na, ma is elfelejtettem upolni. Hogy lesz így sok jó CD-tokom?
-
erdoke
titán
válasz
Winner_hun #41 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #31 üzenetére
Köszönöm a tokokat, nem nagyon volt időm rájuk nézni még.
-
Winner_hun
félisten
up
-
erdoke
titán
UP
-
erdoke
titán
UP
-
gatya3
csendes tag
Normál cd tok 37Ft/db 1000db-os rendelésnél.
-
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #31 üzenetére
OK, küldtem üzit.
-
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #29 üzenetére
Pénteken tudunk találkozni? Dél körül, vagy 5 körül lenne jó, a délutáni időpont nem stabil, a déli az. -
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #27 üzenetére
Ha kinézetre alig használt, akkor jöhet. Mennyit mondtál, 20 Ft-ot?
-
erdoke
titán
válasz
Winner_hun #25 üzenetére
Köszi, őt ismerem, meg is kérdezem, de szerintem korlátozottak a lehetőségei. Elég magasak most a tokos CD/DVD árak.
-
Winner_hun
félisten
[link] Kérdezd meg Tőle is, megbízható
-
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #21 üzenetére
Mit jelent a ''közepes állapot''? Nagyon csikargatott nem igazán kell, olyat kapok ingyen is...
Gyári tokos CD-k bugyijai voltak, vagy valami utángyártott fajta? -
gatya3
csendes tag
Egy haverom foglalkozik tokokkal meg lemezekkel. Ha 1. osztályú dvd tokot szeretnél 36Ft/db-ért adja de 1000 darabot kell belőle venni.
-
erdoke
titán
válasz
Ivan Iljics #17 üzenetére
Milyen fajta, milen állapotban, hol?
-
erdoke
titán
Senki többet? 600 db kellene, el szoktuk osztani a haverokkal.
-
erdoke
titán
UP
-
erdoke
titán
UP, 600 db kellene.
-
isapeti
aktív tag
Okés. Megszámolom ôket, de nem biztos, hogy ma meglesz ez, nem gáz? Még 1 dolgon kéne elgondolkodni erôsen, hogy miképp fog eljutni hozzád, tekintve, hogy szombathelyi vagyok...
Sztem az lesz a legegyszerûbb, ha csinálok pár képet, aztán eldöntöd, mi fér még bele neked karcosság terén -
isapeti
aktív tag
Szia!
Épp a közelmúltban mappáztunk le többszáz lemezt, így felszabadult 1 csomó tok. Többnyire karcosak azért, mivel voltak használva, nemtom mennyire gond ez. Többségük éppen TDK. Érdekel így a dolog? Pontos darabszámot pillanatnyilag nem tudok, mivel ki kéne válogatni a törötteket, de úgy is meglesz párszáz, az tuti.
Ja, és a papírkája némelyiknek meg van firkálva...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
hejj
-
erdoke
titán
UP
-
erdoke
titán
Legjobb full átlátszó lenne. Kb. a TDK lemezek tokjának minőségére gondoltam, de jobb lehet. Nagyon vékony, könnyen törő-hajló utángyártott tucatáru nem érdekel.
Minőségtől függően 25-30 Ft/db-ra gondoltam.
Esetleg jó minőségű lemezzel együtt is érdekel, ha megfelelő árfekvésben van (lemezt továbbadom belőle).
Ajánlatokat ide várom, de felőlem lehet privát üzi és mail is.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest