Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
tibor123 #174 üzenetére
Azért kérdeztem, mert az xbmc-nél a már felcsatolt tárhely helyét kell megadnod.
Ám az volt a gyanúm, hogy nem ugyan arra a helyre csatolta, ezért a lejátszási listád nem működik. (ebből az okból csatoltatom UUID alapján manuálisan)
Esetleg még az is lehet, hogy zöld hdd-d (green) van, és nem ébred fel még újraindításra sem néha. -
koxaman
tag
Szerintem a vertical sync segíthet ami szabályozza a képkockák számot: ezzel az FW ez egy custom: http://www.freaktab.com/showthread.php?7125-Minix-Neo-X7-Finless-1-6-ROM-with-overclock-and-frame-skipping-fix!
Hát más ötletem nincs egyenlőre de ki tudja lehet beleakadok más megoldásba
-
koxaman
tag
Én ahogy utána olvastam, a kamera FPS kevés oldalirányú mozgáshoz. Ezér szokták filterezni. De itt olvasgass. Vagy az fw-t próbáld ki.
-
koxaman
tag
Szia na megnéztem a videót, és ha mx playerbe bekapcsolom a deinterlacinget, akkor működik rendesen igaz hogy egy kicsit "akadozik", de a kép tiszta. Mivel az mx playerben a deinterlacinget csak szoftveres dekódolásnál lehet használni.
Lehetőségek:
- ha a házi videók átkódolásakor raksz rá deinterlacinget, pl virtualdub.
- van meg egy fw a Finnles 1.6 amiben van vsync elvileg ez is segíthet.De én a elsőt javasolnám, eszembe jutott hogy a digitális kamera azt csinálta és így kódolom át.
-
koxaman
tag
Még esetleg próbáld meg ezt és olvasd végig valaki használja ezt PS3 kontroller !
-
koxaman
tag
Nekem van egy olyan appom, ami rajta volt a FW, lehet hogy csak a custom fw-n van rajta a gyárin nincs de szerintem a gyárin is ott van. Az a neve RKGAmeControlSettings. Ott próbáld meg bekonfigurálni. Ha nem jó jöhetne egy custom fw. Amiknél a játékok és külső eszközök kompatibilitását is szokták javítani. De mivel felismeri a masina a kontrollert. Szerintem csak konfigurálás kérdése.
-
koxaman
tag
Ezeket nézd meg:
http://minixforums.com/threads/ps3-controller.2480/#post-21078 , ha az alapból fenn lévő remote controller konfigurálása nem sikerült. De én nem vagyok ebbe otthon, én média boxnak vettem. Játékra nem használom, na jo a fruit ninja befigyelt egyszer
de azóta semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3 Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest