- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor123
tag
Tudom, hogy idevonatkozó szakmai tudásban fényévekkel előrébb jártok mint én, ezért elnézést kérek, ha hülyeséget irnák, de leírnám röviden, hogy mi a véleményem az említett problémáról:
Szerintem a gép csak a 60Hz lejátszást tudja. Valamiért az 50Hz hiányzik a ROM-ból vagy a kernelből. Hiába állítgatjuk a HDMI kimenetet, a video lejátszása 60Hz-vel történik. A HDMI kimenet menüben kellene egy "auto" opciónak lennie. Váltaná a kimeneti képfrekvenciát attól függően, hogy hogyan rögzítették a videót. Ez így működik a bluray felvevőmnél, de az 5000Ft-os MinDig tv dekódernél is és szerintem minden normális médialejátszónál. Nem tudom, hogy ezeknél a gépeknél miért nincs ez megcsinálva, pedig a vas biztosan alkalmas lenne rá. Valami olyan ROM vagy kernel kellene amiben benne van az 50Hz is. AVCHD-n jobban látszik a probléma, mint MP4-en. Számomra azért fájó ez nagyon, mert rengeteg videokamera anyagom van.
Mégegyszer bocs, ha hülyeséget irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest