Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

válasz spidersoft #133 üzenetére

Felejtsd el.
    Ne legyél naív, még használtan sem kapsz ennyiért.
    A 808B többe kerül, pedig sokat esett az ára.
    Sticket én sem ajánlanám.
    Egyébként ahol dolgozom, (én rendelem a gyárból ezeket a kütyüket), éppen tárgyalok egy olyan készülékről, aminek a processzora most már modernebb mint az RK chippek, és Mali 450 8 magos GPU változatával szerelt.
    4K felbontás... stb.
    Illetve lesz egy olyan ami nagyon hasonlít a minix x7-hez, hardveresen pontosan ugyan az a készülék, még a doboza is nagyon hasonló.
    RK3188, AP6210 WiFi, és nem T-R42.
    Éppen azon vagyok,. hogy 3A-es táppal kérem.
    Egyébként ha van közöttetek admin, szívesen adok tesztre ilyen készülékeket.
    Van nálam most egy nagyon hasonló készülék mint a T-R42, csak beépített kihajthatós HD kamerával, és Allwinner a31s quad-core procival. (sajna már ez is fejlettebb mint az RK3188).
    Egyébként nálam még mindig az X7-es viszi a pálmát (az érkező 2 tesztkészüléket leszámítva mert azokat még nem teszteltem), mert legalább lekapcsolja a HDD-ket.
    Sajnos még az sem tökéletes ebből a szempontból, de legalább alakul.

• tibor123

tag

válasz spidersoft #133 üzenetére

Hello!
    Nem vagyok benne biztos, de szerintem is kamu. Amiben viszont biztos vagyok, hogy nem érdemes stickket venni, mert ezeknek elég gyenge a wifijük. Hacsak, nem a router közvetlen közelében lessz a stick. Én már a hatodik smart boxomat nyövöm, tapasztalatból mondom. Mindenképpen a kábelos csatlakozást ajánlom a wifi helyett, és a stickkekben nincs rj45 csati. Egyébként a MINIX NEO X7 elég jó kis gép, tudom ajánlani, nagyon sokat javítottak rajta szoftveresen a kiadása óta.

Új hozzászólás Aktív témák