Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
Nekem ket napja jott meg a kis dobozka, bevallom nem vagyok amator android fronton de tv dobozkam meg nem volt sose. Szoval szivesen vennek tanacsokat miket erdemes feltenni, illetve ezt a vackot erdemes frissiteni? Minix oldalon lattam 3 ujabb firmwaret is. A bajom az hogy nekem a full hd anyagok szaggatnak, mx playerrel xbmc pedig nem ad hangot egyenlore de meg nem adom fel.
Alapvetoen xbmc kliensnek szeretnem hasznalni mert van egy htpcm amin imadom, de ez a szomszed hazba megy es van optika a ket haz kozott, es halozatrol jatszana a kedves szomszed az 52es plazmajan, mindenkeppen xbmc kellene, valaki nem kiserletezik azzal veletlenul?
De atmenetileg jo lenne olyan xbmc is ami kulso lejatszoval dolgozik, de az uj gotham alpha jol viszi a videot rocc mentesen de hang helyett iszonyatos serceges es sipolas van.
Barmilyen hasznos programot szivesenfogadnek meg hozzaertoktol, hogy miket szoktak hasznalni tvn, launchert es barmit.
Keszulekhez lett rendelve minix airmouse taviranyito, jol teszi a dolgat kimondottan hasznos cucc.
Remelem a topik majd beindul kicsit kesobb es elterjedt keszulek lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP280 MiniTower komplett (i5 3.70GHz, 8GB, monitor, bill., egér)
- Erős Gamer PC! RTX 3070 Ti/32GB RAM/i5-11600K/Be quiet
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest