Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Trava #15 üzenetére

Végre valaki aki használ is ilyet :C Igaz én a 2-es verziót akarom. Kaptam ma róla infot vkitől aki használja, cpuz szerint nála 1.3V-ot kap a 220-as cerka, nekem a 420-as asztalinak alapból kevesebbet adott a lapom, szóval az nem nagyon cool ha tényleg így van.

#16 tsigalko87: Itt magyar honban? mATX házakból is minimális a választék, valódi mATX-et meg talán kettőt ha láttam...ezen azt értem, ami nem ott kezdődik hogy 2 db 5.25" hely. A DIY "márkanév" mond neked valamit? Sztem hamarosan meg fogod ismerni :K

# 18 Trava: Thx az infot, ez jó hír annak aki mATX házban akarja használni :R

Na emberek, csütörtökön jövök, dolgozni is kell, hogy megtudjam venni a lapot :U :), minél több infot/kérdést/problémát -ezt lehetőleg ne sokat:D- írjatok, hadd okosodjak :B

szerk: Én ezt a 300W-os FSP tápot néztem hozzá, kb a negyede kell teljesítményben, de méretben nem találtam kisebbet, amit itthon is lehet kapni, akik saját házat akarnak tápgányolás nélkül, azoknak pont jó, az ára is elmegy, 8.5-10k kiskerben.

Új hozzászólás Aktív témák