- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Végre valaki aki használ is ilyet
Igaz én a 2-es verziót akarom. Kaptam ma róla infot vkitől aki használja, cpuz szerint nála 1.3V-ot kap a 220-as cerka, nekem a 420-as asztalinak alapból kevesebbet adott a lapom, szóval az nem nagyon cool ha tényleg így van.
#16 tsigalko87: Itt magyar honban? mATX házakból is minimális a választék, valódi mATX-et meg talán kettőt ha láttam...ezen azt értem, ami nem ott kezdődik hogy 2 db 5.25" hely. A DIY "márkanév" mond neked valamit? Sztem hamarosan meg fogod ismerni
# 18 Trava: Thx az infot, ez jó hír annak aki mATX házban akarja használni
Na emberek, csütörtökön jövök, dolgozni is kell, hogy megtudjam venni a lapot
, minél több infot/kérdést/problémát -ezt lehetőleg ne sokat
- írjatok, hadd okosodjak
szerk: Én ezt a 300W-os FSP tápot néztem hozzá, kb a negyede kell teljesítményben, de méretben nem találtam kisebbet, amit itthon is lehet kapni, akik saját házat akarnak tápgányolás nélkül, azoknak pont jó, az ára is elmegy, 8.5-10k kiskerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged