Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A proceszor húzásánál beéefutottam 1-2 érdekes dologba, így nemtudom 100%-ra kijelenteni, hogy enyit és enyit bír a lap.
Az fsb-t emelgetve, eljutottam addig (jelen esetben az fsb ˇ~813MHz), hogy utánna akárhogy is emelem a változtatások mintha nem lépnének életbe. A set-be hiába lövöm feljebb, sehol nemlátni a változást.
A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt). Képet csak kicsit lentebbről tudok mutani ahol bő 2 óráig ment az orthos blend test 9.es priorityvel. Így jelen állás szerint "ennyit bír"
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt).
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.