- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A proceszor húzásánál beéefutottam 1-2 érdekes dologba, így nemtudom 100%-ra kijelenteni, hogy enyit és enyit bír a lap.
Az fsb-t emelgetve, eljutottam addig (jelen esetben az fsb ˇ~813MHz), hogy utánna akárhogy is emelem a változtatások mintha nem lépnének életbe. A set-be hiába lövöm feljebb, sehol nemlátni a változást.A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt). Képet csak kicsit lentebbről tudok mutani ahol bő 2 óráig ment az orthos blend test 9.es priorityvel. Így jelen állás szerint "ennyit bír"
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest