Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A proceszor húzásánál beéefutottam 1-2 érdekes dologba, így nemtudom 100%-ra kijelenteni, hogy enyit és enyit bír a lap.
Az fsb-t emelgetve, eljutottam addig (jelen esetben az fsb ˇ~813MHz), hogy utánna akárhogy is emelem a változtatások mintha nem lépnének életbe. A set-be hiába lövöm feljebb, sehol nemlátni a változást.A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt). Képet csak kicsit lentebbről tudok mutani ahol bő 2 óráig ment az orthos blend test 9.es priorityvel. Így jelen állás szerint "ennyit bír"
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest