- iPad topik
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A proceszor húzásánál beéefutottam 1-2 érdekes dologba, így nemtudom 100%-ra kijelenteni, hogy enyit és enyit bír a lap.
Az fsb-t emelgetve, eljutottam addig (jelen esetben az fsb ˇ~813MHz), hogy utánna akárhogy is emelem a változtatások mintha nem lépnének életbe. A set-be hiába lövöm feljebb, sehol nemlátni a változást.
A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt). Képet csak kicsit lentebbről tudok mutani ahol bő 2 óráig ment az orthos blend test 9.es priorityvel. Így jelen állás szerint "ennyit bír"
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A memóriát is próbáltam viszább venni és az amúgyse tűl szűk időzítéseket is lazábbra venni a lap adta határokhoz képest, mindhiába. Sőt! hogy kicsit érdekesebb legyen a kép, ha az fsb-t feljebb vettem mint 813, akkor a cpu-z már nemtudta az értékeket megjeleníteni (fsb,bus speed,clock, ratio, dram freq, fsb:dram), így értem el az everest szerint 1830MHz-et, onnan tényleg nemsikerült feljebb (se ujraindulás, se kékhal nemvolt).
. Akinek van ötlete, hogy mitől lehet ne, tartsa magába.