Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old Alex
csendes tag
Szia, érdekelne a módszer. elmondanád a gépre csatlakozás módját?
Üdv: STS -
kusztax
tag
Hellósztok!
Nekem van egy minidisc meghajtós Sharp Hi-Fi-m, amiből AUX kimenettel gépre tudom kötni, és a lejátszott zenéket gépen tudom rögzíteni. Sufni megoldás, de működik. Valakinek segíthetek? Budapesten vagyok.
Ha bő 15 év után még érdekel valakit esetleg. -
M@trixfan
addikt
Akkor sajnos nincs más megoldás. NetMD-nél a SonicStage egy pseudo SP módot használ, alacsonyabb bitrátára kódol és azt visszaalakítva küldi át. (Sebesség a minőség rovására) El lehet felejteni a Jó minőségű SP felvételt. Esetleg legújabb SonicStage-ek nem csinálják ezt, de erről fogalmam sincs.
Ha szereted az MD-t akkor vegyél HiMD-t. Élőben felvenni valamit CD minőségben az egyik legjobb. -
M@trixfan
addikt
Tisztázzuk, hogy mit akarsz csinálni. A topic címéből következtettem,hogy MD-ről szeretnél digitálisan átjátszani. Nekem is van egy DG2, ami egy optikai kimenet a pc felől. Magán 909-en nincs optikai kimenet, de ha lenne akkor is kellene a pc-n optikai bemenettel rendelkező eszköz.
Nekem MZ-R701 van és számomra hallhatóan jobb hangja van az Iriver H120-amnál. Mindkettő fantasztikusan szól, de hajszálnyival jobb az MD. Szerintem a fülhallgató erősítő minősége jobb. Optikán hallgatva a H120 jó erősítővel szintén tuti. Ipod hangminősége kicsit felejtős. -
Rover623
félisten
válasz
M@trixfan #20 üzenetére
A PC-s belső drive az MDM-111 volt, még IBM Thinkpad-okba is építették...meg Mac-ba is...
És rosszul tetszel emlékezni...az MDM-111 és külső változata az MDH-10, SCSI felületű adattárolók voltak...mellesleg korrektül olvasták a Minidisc-audio-t is, a külső egység rendes kis walkman-ként funkcionált...D/A átalakítás nélkül olvasták az audio disc-eket...Keresett cikk volt mindkettő vagy 10 éve -
MarKoo
addikt
Így elbaszni egy ilyen k*rvadrága dolgot.
A rádiót is kihagyták.
-
M@trixfan
addikt
Először is az MZ-R909-en nincs optikai kimenet, csak kombinált analóg vonalszintű vagy fejhallgató. Digitálisan egy optikai kimenettel rendelkező asztali deck segítségével játszhatod át 1:1 idő alatt. A HiMD-k nem töltik fel anem HiMD felvételeket. A PC-s drive meg beszerezhetetlen, de úgy emlékszem az sem tud digitálisan felmásolni hangfelvételt.
-
Rover623
félisten
Ne aludj már Killerman!!!!
Hasadra süt a nap...! -
-
MarKoo
addikt
Ne aludjatok már emberek. Hasatokra süt a k*rva nap.
-
MarKoo
addikt
Ennél a topiknál is elvégeztem a defibrillálást.
Ez a SonicStage jó Sony MZ-R909-hez?Ugyanis barangolok itt a PH-n és gondoltam beírtama keresőbe hogy ''minidisc''. Ugyanis imádom az én kis minidiscem
, csak mivel macerás a másolás (le kell futni a számoknak, ami ugye több óra) nem sokat használom. Pontosan tegnap előtt kerestem rá neten, de nem látta a szoftver. Tudni kell, hogy nincs rajta USB port, hanem csak digitális optikai kimenet van rajta. Megköszönném ha tudnál/tudnátok segíteni, mert ezt már akkor is csodáltam hogy nincs ilyen megoldás amivel felmásolhatom a számokat.
[Szerkesztve] -
M@trixfan
addikt
Olyan MD deck kell aminek van digitális optikai kimenete. Ez a drágább modelleken van, pl. MDS-JE780 vagy MDS-JB980. Összekötöd a hangkártya optikai bemenetével és digitálisan átjátszhatod a felvételt. Adatot vagy zenét USB porton keresztül a HI-MD tud majd másolni. Viszont a régi felvételeidet a HI-MD sem fogja feltölteni. Ez a kavarás Sony DRM-jének köszönhető.
-
TRitON
aktív tag
VALAKI SEGICCSEN LÉÉÉCCCIIIIII!!!!!!!
-
TRitON
aktív tag
MDS-PC1 a típus
-
TRitON
aktív tag
MO-n nem lehet kapni, csak kinnt az USA-ban
-
TRitON
aktív tag
azt sajna nem toom...akkor mindeggy, majd Hétfőn visszatérek
-
TRitON
aktív tag
Valami SONY, digitális konverter van hozzá
-
TRitON
aktív tag
Számtechtanáromnak kell, nem too, h milyen a lejáccója
-
TRitON
aktív tag
Le lehet tötteni vhonnan?
-
TRitON
aktív tag
Honnan lehet ezt beszerezni? Van valami ShareWare verziója?
-
TRitON
aktív tag
Minidiscen lévő zeneszámokat szeretnék CD-re írni. Tudja valaki, h hogyan lehet megcsinálni, vagy hogy milyen programmal lehet véghezvinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest