Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Okés, de akkor tudnál ajnálani hazai forgalmazótól a lenti paramétereknek megfelelőt?
Látom, hogy van kismillió fajta, de gondolom van tapasztalatotok velük, hogy melyik széria jó, melyik hűtés elfogadható, melyik meg kuka? -
Hokunda
senior tag
Ellene voltam a mini pc-nek, de a szülők ragaszkodnak a minél kisebb 'dobozhoz' én egy Jonsbo C6-ba (202*266*295) akartam tenni nekik az alkatrészeket, de ennél is kisebb kell nekik!
Mondjuk egy 20*20*20 cmnél kisebb kaliberű ház. A keretet nem maxolni akartam csak ennyit szánnak rá. Valamint mindenképp újat, magyarországi forgalmazótól! (sima i3 12100+16 gb ram+512 ssd bőven elég lett volna amire használni akarják) de így nem lett m-atx hanem mini pc kéne! (m-itx meg ezért marhára felesleges és drága!)
-
Hokunda
senior tag
Sajnos nem fér el semmilyen mini atxes ház sem az adott helyen ahova pc kéne, így mini pc lesz!
Ajánlanátok konkrét típust/sorozatot?
Keret: 200k
Felhasználás: MS irodai programok, netes szörf
Elfogadható hűtés kéne, bármiféle mókolás nélkül!
16 gb ram, 512-es ssd elvárás, a proci elég lenne egy i3-as is, de gondolom miniben ilyenek már nagyon nincsenek!
Egy 24-es Acer XY240Y lesz a monitorja. Egér+billentyű+hangfal usb-n, net wifiről.
Köszönöm!
-
Hokunda
senior tag
Üdv
PC topikban már feltettem a kérdést. Mini pcvel egyáltalán nincs tapasztalatom.
Szülőknek akarok egy 2. gépet, minél kompaktabb, kisebb helyet foglalva.
Irodai felhasználásra, netes szörfre. Minimum 16 gb ram, 512-es ssd és valami értelmezhető processzor (nem egy Celeron!) kéne. A hűtése ezeknek mennyire megfelelő?
A keret 200k huf lenne, az országban is forgalmazott termékként, újonnan. (Vagy maradok egy mini atxnél)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- YouTube
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látom, hogy van kismillió fajta, de gondolom van tapasztalatotok velük, hogy melyik széria jó, melyik hűtés elfogadható, melyik meg kuka?