- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD Ryzen 5 6600H Mini PC--NucBox M6 16GB RAM/ 512GB SSD
Első benyomások:
Elsőnek a Hellblade Senua's Sacrifice játékot indítottam el. Kezdtem FHD minden high , fsr és raytracing off. A játék így mondhatni játszhatatlan. 2x fps értékek harcokban akár 15-18 ig is leesik. Benyomtam az FSR-t teljesítményre így a tűzes csatákban is 40-50 fps között van azaz játszható. Mediumon így 50-60 közötti. Beröccenések természetesen vannak ,de ezek nagygépen is megvoltak.
A gép mocskosul hangos. Aki ilyet akar venni az úgy tegye hogy már méretben vesz mellé egyből egy bele való normális hűtőt. Én nem tudom mi van benne elállítva ,de amikor csak a windowsban ténykedtem hogy szedegettem le a játékokat a ventije fel le kapcsolgatot azaz már csak "sima" dolgok közben is hangos nem csak játékok alatt.
A házból a venti alul fújja ki a levegőt ami idióta megoldás HA NEM SZERELED FEL valahova a levegőbe ugyanis az a kis kb 2-3 milliméteres "talp" szerintem brutál kevés a levegő normális távozására.
Majd ha lesz időm kiderítem milyen hűtő ajánlott ehhez ami nem olyan mint egy turbina.
Ilyen hangot kb a 6750xt-m ad amikor fullosra van állítva a ventije pedig ez csak egy kis tenyérnyi SE prüntyi..
Game alatt a hőfok 60-70-80 között mozgolódott..(a 80-as érték amúgy szinte alig volt) De pakoltam fel Metro Exodust majd megizzasztom az alatt is.
A ház teteje könnyen lepattintható ahol van egy "burkolat" amit 4 csavar tart szóval könnyen mokolható.
Egyelőre csalódás a hang miatt.De mivel kellett a performance az meg nekem elég lesz így végülis elégedett vagyok.A hang dolog megoldható lesz egy másik hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- HP P43021-0A1 16GB 3200MHz PC4-25600 1rx8 Cl22 ECC Unbuffered DDR4 SDRAM 288-pin UDIMM
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest