- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
válasz
djnice #33549 üzenetére
Köszi hogy leírtad az alaplaptípusodat. Összehasonlítva a hűtő ugyan olyan, tehát azzal nem lesz gond. A csatlakozó pedig még közelebb lesz mint a tiéd esetében, szóval azzal se. Egész jó kis ház ez, ha lenne rajta egy usb port és még egy 2.5 HDD-nek hely, akkor egyből meg is venném. De még egy kicsit keresgélek, vagy ha tudtok jobbat akkor jöhet!
-
J.Cs.
tag
-
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Otthoni mini szervernek szeretnék összeállítani egy miniITX konfigot. Torrent, stream TVre és laptopra, ownCloud, rsync backup a laptopról és openVPN lesz rajta. Kinéztem egy AsRock J3160-ITX alaplapot, szerintem tökéletes lesz arra amire nekem kell. Keveset fogyaszt, processzor teljesítményben jó, grafikai teljesítmény nem érdekel, mert amúgy is headless lesz. Van már hozza egy elfekvő 4 gigás SODIMM ramom és egy 1 terrás 2,5 HDD-m. Ami fontos nekem, hogy teljesen halk legyen, illetve amennyire csak lehet kicsi helyen elférjen. A kérdéseim:
- Próbálta valaki ezeket az új chipseteket? Mennyire kompatibilisek linux-al?
- Mennyivel fogyasztana kevesebbet egy DDR3L ram? Megéri befektetni ha már van egy rendes DDR3 ramom?
- Milyen házat vegyek hozza? Nem kell csili-vili legyen, igazából csak azért kell legyen valamiben. Valaki meg tudja mondani nekem, hogy a gyári hűtő milyen magas? Bele fog férni mondjuk egy ilyen házba?
- Jól gondolom 60W elég egy ilyen konfigra? Még akkor is ha idővel 2 darab 2,5 winchester kerül bele?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest