- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Osszetoltam az asztalon a vasat. Z77N-WIFI+3570k+Aurum400+16GB RAM
USBrol Ubuntu Live fut mint alom. Igy full HD-es Youtube alatt 43W-ot vesz fel a halozatbolViszont kifogtam egy szar gyari hutoventit...
-
contaxg
veterán
Egy csoportos Cooltek vásárlás érdekelne esetleg valakit?
-
contaxg
veterán
Szerintem jobb itthon megvenni egy baráti cég nevére aki Áfailag besegít. A tápos téglát nem is venném meg pl hanem építenék hozzá egy normálos trafós tápot. (a'la Macmini)
-
contaxg
veterán
válasz
Hurkaleves #15693 üzenetére
Áfa+vám benne van?
-
-
contaxg
veterán
válasz
viperabácsi #15653 üzenetére
Igen de akkor K-ás proci is kellene majd, ami további költséget jelent. Nekem z77 van de lehet, hogy nem fogok az OC-val vesződni. Éppen elég lesz egy ITX házban a hővezetést tisztességesen megoldani.
A szakértő nagykerben csak H77N-t látok készleten Z77N rendelhető.
-
contaxg
veterán
válasz
viperabácsi #15651 üzenetére
Ha nem szeretnél OC-ni, akkor jó. Ha igen, akkor Z77N...
-
contaxg
veterán
Ezzel a CoolCube elég pofás cucc, de ennek is az a baja, hogy nem fér el a táptól egy rendes procihűtő.
Az ITX prodzsektem lassan, de biztosan folytatódik. Tegnap beszereztem a GA-Z77N-Wifi mellé egy Aurum 400-as tápot. A Venegance LP 16GB is meg van már. A következő a proci (3570k?) lesz, majd procihűtő csere és a végén a táp. De nagyon kacsingatok én is Prodigy fele...összeállhítnánk és kérhetnénk mennyiségi kedvezményt a forgalmazótól???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged