- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
1x SATA Slime Line adapter adnak hozzá. Nekem 1370BII volt, ahhoz is adtak.
Viszont a vinyó hűtéséről nem árt gondoskodni, mert eléggé be tud melegedni.(ha lesz benne normál merevlemez)
-
Lassan lesz Windows Raspberry-re is.

(#29031) Vesa:
Szerintem várj még egy kicsit, aztán vegyél bele egy ugyan ilyen lapot, vagy valamelyik variánsát. Tökéletes hozzá egy lassú hűtő ventivel.
(A blogomban leírtam mindent, amit lényegesnek gondoltam, de szívesen válaszolok további kérdésekre is.) -
Ilyen felállásban szvsz. olyan 20-25W lesz max. a fogyasztása, szóval ahogy Radi is írta előttem, még a 60W-os táp is elég neki. Én is ilyennel üzemeltetek egy hasonló lapot.

(#29027) Laca0:
Tapasztalatom alapján elég erős a FullHD-hez, Linuxon is, meg Win10-en is.

(#29023) Laca0:
Amikor beüzemeltem először az én lapomat, akkor egy szál SSD-vel, 4 GB RAM társaságában 10-13W-ot fogyasztott konnektorból (legolcsóbb Lidl-ös fogyasztásmérővel) mérve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(A blogomban leírtam mindent, amit lényegesnek gondoltam, de szívesen válaszolok további kérdésekre is.)