- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
audi100td #2590 üzenetére
Mondjuk nekem is ilyen lapom van, de sajna még egy teljes napot sem ment így a "fagyás"-ról nem tudok mit mondani.
Ház kérdésben neked kell dönteni. (talán a topik egyik fő altémája)
Nem könnyű kiválasztani az ideális darabot, mert olyat egyik gyártó sem készít amire rá lehetne mondani, hogy minden igényt kielégít és még megfizethető áron kapni.
Szerintem 20k fölött már mind drága (táp nélküli) és nem azért mert csóró lennék.Lian Li Q07-nél én nem igazán értem ezt a képet. Előlapon nincs szellőző rács, hanem teli. Akkor miért onnan jön a hideg levegő.
Viszont máshol van rajta jó pár lyuk, szerintem nem lesz gond.Chieftec BT-02 nekem jobban tetszik, bár a táp hangjával lehetnek gondok. Esetleg veszel egy jobb tápot bele, ha még sem lenne nyerő.
Proci hűtés terén nem kell aggódni szvsz. jó lesz az Amd gyárija is.
Nálam egy 4850e van a lapban és csak a gyári borda (nem hőcsöves) ill. egy Coolink SWIF2 120P szellőzteti az egész lapot, bár a ház nem nagy, de a hőfokokra sincs panasz.Szerk: Amúgy valaki már rájött, hogy a Chieftec BT-02-be hol és hogyan lehet rögzíteni az odd-ot?
-
Osibaa
senior tag
válasz
audi100td #2582 üzenetére
Rákerestem a gugliban, a jwele fórumban azt írják, hogy a big shuriken jó erre a lapra 2 RAM modul esetén is
-
-
Geree
senior tag
válasz
audi100td #2582 üzenetére
jó kis lap, nekem is olyan van egy 240-es athlonnal... alulfeszelve megy 1,075V-on asszem, így gyári hűtővel pörög 900-1100 közt a venti... big shuriken egyébként rápasszol, de engem abszolút nem győzött meg..
inkább a GPU lesz forrúfejűbb...nekem azon van egy 4centis venti ami a leghangosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest