- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ez nem is rossz ötlet, egy réz tömb, ami eléri a tetőt, persze fejtetőre állított csonkolt gúla formájában, vagy továbbmegyek egyenes helyett homorú élekkel.
Az ötlet pusztán abból fogalmazódott meg, hogy van egy használaton kívüli Yamaha asztali DVD lejátszó, és abba költöztetnék be egy konfigot, és akkor passzolna a Yamaha 5.1-es erősítőmhöz, és nem tűnne fel a tv alatt. De lehet szerzek inkább egy másik Yamaha erősítőt (rosszat), mert abba kényelmesen elférne minden, arról már terv is van, méretarányosan megszerkesztve műszaki rajzzal, méretezve, belemérve az összes eszköz(lap, vinyók, odd, táp), hűtés légcsatornákkal. De sokkal szebb lenne, ha egy DVD lejátszóban csücsülne az egész, és hab lenne a tortán, ha full passzív lenne.
Azt hiszem felelevenítem a fizika tudásomat, fajhő, hőátadás és egyéb tételek, képletek, majd számolok, méretezek. Mert ha mondjuk egy lamellázott fedlapra csere elég lenne, vagy akár nem is kéne...(#7343) zodo: Nézegettem én hőcsöves házakat, nem az én pénztárcámhoz mérték.
Ja és persze nem is annyira illenének bele a környezetbe. De megoldom valahogy, időm mint a tenger.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged