Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Köszi.
Igyekeztem egy clean designt megtartani. Tényleg csak a black full X53 hiányozna belőle de már nem volt energiám Aliról megrendelni, meg kicsit paráztam is hogy mit kapok.
Majdnem 40k-ért..Volt IS-55-öm is elfért a T1-be de borzasztóan kényelmetlenül és igazából annyira nem is volt jó, meg ha az A4-be már nem fér el akkor nagyjából neked nem is opció.
a T1-ben az x53 is boven elfer, 2-slot 4070S kerul bele.
Ott még táncolni is fognak az alkatrészek benne annyi hely lesz..
Igen X53 Full Coppoer 120-as Silverstone AirSlimmer, legjobb statikus nyomású slim. Bizonyos fordulat felett azért van egy morcosabb hangja de kordában tartható. És van rá egy EIGA féle nyomtatott keret ami X47/X53-hoz van kifejezetten T1-be kitalálva.
Hőfokok azok olyanok amilyenre hangolod, ugye elméletben a 7800X3D elég szar ilyen szempontból, kis felületen, zárványos forrasztáson és a 3d cache-en keresztül kell hűteni az a 88 wattot amit hamar felszalad alulfeszeléssel is. Nekem most úgy van belőve hogy -30 CO van a procin és elengedem 85 fokig meg még normális zajszintig így idle böngészéssel 48-60 fok között mozog játékoknál azért egy WarZone már 73-75 fok környéke pár óra után.. Cinebenchet nem is néztem de az biztos hogy fixen thermal limitbe megy.
Az offset azért jó mert a hűtő közepéhez helyezi a hűtendő CCD-t így nem a szélén van a forró pont pár fokot lehet nyerni vele. Én megvettem a mounting platet is mert jár hozzá 4 csavar amivel a túlhúzást el lehet kerülni. Elég érzékenyek azok a kis rugós lapkák, el tudod hajlítani ha nagyon meghúzod, illetve az Asrock lapok backplatje szar, ugye nem tudod a gyári anyát a hűtőröl becsavarni nekem mindenképp kellett másik. Vannak nyűgök na..
Alapvetően ez a setup jól hűti az SSD-t is de annyira nem hatékony mint a 92-es Noctua.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Nyomtató topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- További aktív témák...
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igyekeztem egy clean designt megtartani. Tényleg csak a black full X53 hiányozna belőle de már nem volt energiám Aliról megrendelni, meg kicsit paráztam is hogy mit kapok.
Majdnem 40k-ért..
Alapvetően ez a setup jól hűti az SSD-t is de annyira nem hatékony mint a 92-es Noctua.