Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz stigma #59811 üzenetére

Fog menni, próbáltam azt is, intel integrált vga szépen kiadja a képet a monitorra, csak mivel itt van az nvr, ami 100x alkalmasabb erre, és pláne 4-5w-ot fogyaszt a 15 helyett, plusz a spéci chip miatt 8 kamerával is elmegy nulla terheléssel, én nem akartam a fő eszközt erre pazarolni.
    Mivel a node304-es konfogit úgyis cseréltem volna, mert sikerült jó áron egy jóval erősebb cuccot venni, kikerült a helyéről, bekerült egy ryzen5- 5500u cpu-s eszköz a nas funkció ellátására, azon meg amúgyse ment volna a videokimenet, szóval duplán másfelé terelődött az irány. Miután ezt elvitték múlt héten, vissza kellett rakjam a node304-est, amíg az új össze nem áll, 5 perc, és működött minden...
    Jó lett vele, a bekapcs gombot kellett átalakítanom, de az mostmár örök életre jó marad.

Kár, hogy nem előbb kérdezted, mert a 22K-s kamerák helyett lett volna itthonról forgatós, 7K-ért, ami ugyanúg yonwif protokollos, azaz gond nélkül megy mindenen, én ilyeneket használok sok sok éve, aliról 5K-ért vett kamerák máshol is mentek 7-8 éveket, eladtam, azóta se szóltak vissza, hogy gond lenne.

Új hozzászólás Aktív témák