Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Rick4 #58389 üzenetére

Az előzőből lemaradt egy kép, a ház- radi kialakításból így lehetett a legtöbbet kihozni:

Na és akkor itt lenne a 240-es hűtős sztori, olcsón vettem, hangja volt. [link]
    Itt még nem derült ki, hogy ez most pumpa csapágyazás, vagy más a gondja, egy opció volt az is, hogy visszavihetem, ha végképp nem bírok vele, tehát nem volt tétje, viszont szétszedve kipróbáltam a pumpát, magában hibátlan volt, nulla lógás, azaz a zajt nem a pumpa hibája okozza...
    Ezért a régi folyadékot kiöntöttem, kb fele mennyiség lehetett benne, kádban folyó víz alatt jól kimostam, cpu blokkot is kitakarítottam, feltöltöttem fecskendővel desztvízzel, de tényleg csurig, mert a saját logikám szerint úgyis marad valahol levegő, végül a rézlapot visszacsavarozva lezártam, onnan se hangja, se más nincs, hibátlan. Tesztelhettem bármivel, semmit se produkált: [link]
    Egyszóval ennél a sokat használt, és félig töltött vízhűtésnél se lett semmi se a pumpával, teszi szépen a dolgát, szerintem a lentre pakolt pumpát nem nyírod ki azzal, hogy ott levegő marad, már ha marad...

• FireKeeper

nagyúr

válasz Rick4 #58389 üzenetére

nyilván függ ez a pumpa kialakításától is, de én nem kísérteném a sorsot. am ebben a videóban elég jól körbejárták a témát.

arra meg, hogy "csak nem dobnak piacra olyat, ami szar", én azért nem alapoznék, azért a PC piac nem egy automotív, vagy repülő ipar, hanem kommersz szutyok, dobhatnak és dobnak is piacra olyan termékeket amik szarok, vagy alapvetően hibás koncepcióra épülnek, lásd a csomó leégő/felrobbanó/magától beszaró termékek hosszú listáját, amik között van sok AIO is.

Új hozzászólás Aktív témák