Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #58226 üzenetére

A roger smith nevű fórumtársat ismerem, pontosabba tudok róla naponta át szoktam lapozgatni az aprót... ;)

AxBattler: csak valami lapos, és épphogy itx méret jöhet számításba, mert az asztalon fekvő monitor alatt kell odanyúlni hozzá, nekem most 20 centi hely van, szóval max 15 cm magas a jó, fekvő kivitel a szerencsésebb, se vinyó, se más nem lesz benne, eg ylap m.2 ssd-vel, a felcsatolt mappák a nason futnak..

RGB meg pláne nem hatja meg, most vettem egy csom pénzért 4 zsírúj A-RGB ventit a gépbe, (1 db 140-es, 3 db 120as) beraktam, minden frankó, kérdeztem, ugye, milyen szép? :D Háát, őt abszolút nem hatja meg. :D Sebaj, akkor oda mehet a fele árú sima fekete! :D

hegegabi80:
    300w-os paneltápból van itthon kettő is, az nem gond, az adapterrel nem vagyok tisztában, mert 200W-nál már TFX-re váltottam, aztán abból lett 350w ugyanabban a házban, végül a kix itx tornyom...

Gergello, egyelőre ez az évi 1 szett még valahogy nagy nehezen belefér a költsévetésbe, :D De ha megunnám, lehet visszatérek vezetékesre, 20K-ért már Logitech Prodigy G213 gamer billentyűzetet veszek..

Új hozzászólás Aktív témák