- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
A saját tapasztalataidat megírni mióta istenítés? Ott az árukereső, vannak ott szép számmal hideg-meleg történetek minden cégről, ezért is írtam hogy korábban nem mertem az adott boltnál vásárolni.
Az Alzaban 10 éven át nem voltam hajlandó vásárolni a TV reklámuk miatt, annyira idegesítette minden porcikámat.
Amúgy a PCX-el kapcsolatban súlyos "becsmérlést" nem írt, pedig nekem van a tarsolyomban tapasztalat, akárhányszor vásároltam náluk usb pendriveot, sd kártyát, minden egyes példány esetében azt tapasztaltam, hogy más boltban vásárolthoz képest fele-harmad akkora sebességgel tudok csak rámásolni adatokat, az az érzésem mintha kínai hamisítványokat árusítanának...na ha ilyet írt volna, akkor még akár ki is akadhattál volna. De nem írt.
Upsz...A garis külöbségeknek egyébként nehéz hinni, mert pl a pcland áruház is évtizednyi működés után lehúzta a rolót és most vadászhatod az elérhetőségeket ha garanciális gondod van.
De a nagy cégek is szeretik kerülni a garanciális ügyintézést, egyszerűen spórolnak a kisemberen. Minden cégről olvasni ilyen történeteket.
A sajátodat megírni az nem becsmérlés.Az Alza-s ügyintéző is amikor én intéztem az elállásomat neki állt fenhéjázva fényezni magukat, hogy bezzeg ők megadják az elállást a cégeknek is pedig jogilag nem kötelező...egyébként igen gálánsan
...majdnem az arcába röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest