Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Zamma #57160 üzenetére

A saját tapasztalataidat megírni mióta istenítés? Ott az árukereső, vannak ott szép számmal hideg-meleg történetek minden cégről, ezért is írtam hogy korábban nem mertem az adott boltnál vásárolni.
    Az Alzaban 10 éven át nem voltam hajlandó vásárolni a TV reklámuk miatt, annyira idegesítette minden porcikámat. :D
    Amúgy a PCX-el kapcsolatban súlyos "becsmérlést" nem írt, pedig nekem van a tarsolyomban tapasztalat, akárhányszor vásároltam náluk usb pendriveot, sd kártyát, minden egyes példány esetében azt tapasztaltam, hogy más boltban vásárolthoz képest fele-harmad akkora sebességgel tudok csak rámásolni adatokat, az az érzésem mintha kínai hamisítványokat árusítanának...na ha ilyet írt volna, akkor még akár ki is akadhattál volna. De nem írt.
    Upsz... :D

A garis külöbségeknek egyébként nehéz hinni, mert pl a pcland áruház is évtizednyi működés után lehúzta a rolót és most vadászhatod az elérhetőségeket ha garanciális gondod van.
    De a nagy cégek is szeretik kerülni a garanciális ügyintézést, egyszerűen spórolnak a kisemberen. Minden cégről olvasni ilyen történeteket.
    A sajátodat megírni az nem becsmérlés.

Az Alza-s ügyintéző is amikor én intéztem az elállásomat neki állt fenhéjázva fényezni magukat, hogy bezzeg ők megadják az elállást a cégeknek is pedig jogilag nem kötelező...egyébként igen gálánsan :R
    ...majdnem az arcába röhögtem. :D

Új hozzászólás Aktív témák