-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
kicsit csaltam, mert ez még az original build, azóta már nem így néz ki, csak a frissítések nem kerültek fel. 2db slim Noctua ment az 1070Ti-ra, az L12GE is kapott egy A12x15-öt. utóbbi miatt necces a ram kérdés. amiről tudok, hogy nagyon passzosan, de elfér alatt, az az enyém vagy bármelyik borda nélküli. az alsó A12x15 kijött végül, nem nagyon volt értelme ekkora kábeltengerben. ha kicsit máshogy oldom meg a kábeleket és alul-felül lesz egy A12x15, akkor az más tészta (a flow-through-hoz a meta spine is kell). én is egy SGX450-el kezdtem, meg lehet vele oldani, de akkor az alsó venti tényleg felejtős.
igen, ez a Limestone Mk3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest