-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
kicsit csaltam, mert ez még az original build, azóta már nem így néz ki, csak a frissítések nem kerültek fel. 2db slim Noctua ment az 1070Ti-ra, az L12GE is kapott egy A12x15-öt. utóbbi miatt necces a ram kérdés. amiről tudok, hogy nagyon passzosan, de elfér alatt, az az enyém vagy bármelyik borda nélküli. az alsó A12x15 kijött végül, nem nagyon volt értelme ekkora kábeltengerben. ha kicsit máshogy oldom meg a kábeleket és alul-felül lesz egy A12x15, akkor az más tészta (a flow-through-hoz a meta spine is kell). én is egy SGX450-el kezdtem, meg lehet vele oldani, de akkor az alsó venti tényleg felejtős.
igen, ez a Limestone Mk3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest