- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
PROTRON #55411 üzenetére
A "T" proci arra jó hogy gyárilag be vannak állítva benne olyan bios korlátozások, amiket egyébként a nomál prociknál Te magad is be tudsz állítani. Pl hogy mennyi ideig engedjen turbózni. Ezt sajna saját példámon tanultam meg hogy gyakorlatilag semmi haszna nem volt kivárni hogy tudjak szerezni "T" procit.
pont kb. én is ennyire tippeltem, de akkor köszi, hogy megerősíted
egy dolgot azért még el tudok képzelni, hogy ezek kicsit jobb példányok és kevesebb feszültséget is kérnek, de lehet tényleg csak annyi, hogy másképp van konfigolvaviszont ennek ellenére is inkább vennék egy T-s procit, mert ha a táp csak úgy bírja el a cpu-t, hogy vissza van fogva, akkor azért az vékony jég (resetelődik a bios, lemerül az elem, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest