- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
450W egy ekkora cuccban? Kétlem. Az egyik legjobb minőségű pico táp is max. 15A-t tud leadni huzamos időn keresztül a 12V-os ágon, ez a kis gyösz meg több, mint kétszer annyit? Nevetséges.
Óvatosan kell ezeket kezelni, sok a BS, és sokszor kétséges a minőségük.
Itthoni boltból én ezt ajánlanám (12V 10A max.):
INTER-TECH 88882190 Mini-ITX PSU 200 NAS -
Rick4
félisten
Mondom, már fejben kavarás lett a végére, mert nem tudtam, hogy melyik lap melyik procival melyik házban, melyik táppal volt összerakva, amikor ez előjött.
De valamiért az 5700G elé csak egy 350-es tápegység került, nem tudom megmondani már, mi volt ennek az oka. Lehet csak új házat vettem, és már ezzel a táppal adták ki, a két gép+ 2 monitor+ nas+ szünetmentes a konnektorból eszik 130W körül, szóval alapon nem kajál sokat a gép maga, de terheléskor azért majdnem bele tud a proci a 90W-ba karcolni, szóval a 65W TDP az mint szám, elég becsapós dolog.. [link]
Az i5-10600-asom lehetett, aminek a lenti táblázat szerint már vélhetően 200W körül lehetett a csúcsfogyija, ezért kevés volt a 250-es táp.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bluetooth hangszórók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest