- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
írtam neked erre Ryzen topicban megfontolandó Deskmini alternatívát, mert APU-hoz tök felesleges még itx is szerintem és sokkal olcsóbb és kisebb. mondjuk ha fontos a későbbi bővíthetőség, akkor megértem a nagyobb méret iránti igényt (főlag ha vga is kell), én is ezért váltottam fel Deskmini A300-ról itx-re:
épp most készült el a konfig, szerintem jó példa nem agyonnyomorgatott és olcsóbb itx-re. aorus b550i lap (legjobb az áráért, használt b450i változat is megfontolandó!), thermaltake core v1 ház (vagy kolink satellite, aprón is van bagóért épp), seasonic 550w gold táp (dgpu nélkül elég a 300w simán), noctua redux ventik és egy overkill nh-u9s chromax procihűtő (be quiet pure rock slim 2 is nagyon jó alternatíva, előtte ezzel ment).
-
PROTRON
addikt
"FPU teszten elvérzett"...pont emiatt félek. Nem akarok főni előtt leégni.
A Be quiet power 3, 300W-os TFX tápon csak 1x4pin CPU tápcsatit látok, egyelőre i5-10500 a cél, ami elvileg kicsit kevesebbet kér a Te 10600-asodnál...
Szabad rákötnöm arra az 1x4 pinre? nem fog leállni, vagy a vezeték túlmelegedni?
Villamosságisként az elméleteim azt mondják működnie kell a dolognak, de szintén az elméleti tapasztalatom mondatja hogy a 10600-asodat vinnie kellett volna a 250-esnek.
Ugyanakkor GOLD tápokból, amiben már megbíznék a következő kategória az említett silverstone 500W-os...árát tekintve nem mind1, csak magyar bolti vásárlás jöhet szóba.Még az érdekelne hogy ti megkísérlnétek-e azt hogy levenni a low profil proci hűtőről (pl: ID cooling ISK-47k-ról a ventit, tehát "passzívként" használni a fenti procin úgy, hogy rögtön mellette ott van a táp elszívó ventije, meg belső terelő lapokkal irányítani a légáramlást, hogy tényleg a hűtőn keresztül szívja a levegőt, még az alaplapi elemek hőjét is...
Add on: abból az AERO ITX-ből nem fognak tudni eleget gyártani a valódi tömegek számára...remélem beálltatok a sorba, majd 1-2 év múlva ideér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest