- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
válasz
imibogyo
üzenetére
A ház mérete eléggé megköti a kezem, kb 8cm a magassága mindössze. Azt hittem ha veszek valami nagyobb bordát, akkor simán ki tudom cserélni.
Sosem csináltam még ilyet, szóval egyedi átalakításba nem merek belevágni. Bár már azzal is megelégednék, ha a kis gyári ventit le tudnám cserélni valami halkra. Erre esetleg nem tudnátok ajánlani valamit?Nagyon szívesen lemérem neked, csak küld el privátban hogy mit is mérjek le pontosan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sosem csináltam még ilyet, szóval egyedi átalakításba nem merek belevágni. Bár már azzal is megelégednék, ha a kis gyári ventit le tudnám cserélni valami halkra. Erre esetleg nem tudnátok ajánlani valamit?