-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
válasz
Peterhappy #40341 üzenetére
M2 esetén a mínusz két kábel per diszk szinten nem elhanyagolható. Én a két sata Ssd-m cseréltem le egy M2 re. Jobb lett a levegő áramlás a gépben a négy kábel nélkül.
-
válasz
Peterhappy #40341 üzenetére
Sokszor jönnek mesélni a topikokba a friss tulajok, az ilyen-olyan új hardvereikről, meg az azokkal kapcsolatos problémáikról, és hogy ugye azért jót vettek? (Nem.)
Na, az a ciki.Igen, akkor a gyári venti pihenőre kerül.
M.2-ről én nem feltétlenül beszélnélek le, aprón jó áron mennek a SATA-s NGFF modulok, de Te tudod.
SFX tápból, ha a drágábbak közül válogatsz, akkor Zalman ZM-450FX, vagy a Corsair SF450 ajánlott nálam.
VGA-ból meg attól függ: ha a ház tetejében lévő HDD-keretet akarod használni, akkor rövid, egy ventis kártyára lesz szükséged.
Giga 1050Ti D5 (ez félpasszív), Zalman 1050Ti Mini
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Androidos tablet topic
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest