- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mattanyahu #3762 üzenetére
Ezért is kérdeztem, hogy mihez lenne, de így videó karival már tényleg kevés lenne neked.
Pénzmagod meg, majd csak lesz az új vga-ra.toldy
Nekem nem tellett nyaralásra így csak arcot varattattam magamnak. Köszi.
Hát még csak beszereltem, de biztos macerás (nem csak a hűtő végett) a ház szerelése.
, de már kezdem megszokni.
Amúgy tényleg klassz hűtő, csak egy kicsit drága.Még egy konfig építése? Nem semmi!
Osibaa
Jó, hogy visszatértetek! Kezdtem unatkozni ill. válaszolni sem tudtam sok felmerült kérdésre
Kíváncsian várom már az új projekteket!
Szerk:
Mercutio_
Tudom, hogy nem csak nekem szántad. Én is csak úgy válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest