- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Nekem tetszik az 5 literes koncepciód. Ha az opcionális 1x 3,5" / 2 x 2,5" HDD-ból csak egyet használnék és tovább "legóznék" talán nagyobb hely maradna a vezetékekre / levegő áramlásra ...
Vásárolható valahol "méhselyt szerkezetű" (hatszög alakú lyukak) acél / aluminium lemez vagy magamnak kell előállítani?
-
user137
őstag
ez a kis ház szép elgondolás (vö: Silverstone PT09)
ellenben ezeken a szellőzőkön nincs igazán tervezett légáramlás. csak úgy megy benne a levegő, aztán majd elmegy "valahova". arról nem is beszélve, h mennyi por jön be 3 oldalról.
az 5 liter az challenging. custom kábelek mindenből, lehet a rögzítő csavarok sem lesznek mindegyek.
ellenben még mindig 1 a kérdés ezrek ajkán: mennyibe kerül?!
-
zodo
nagyúr
Szakrajz, 5-ös!
Nekem a Nexus Psile ház ugrott be első ránézésre a slim odd és ssd elrendezését illetően.Ez az 5 literes verzió pofás darab
, talán egyetlen hátránya, hogy csak low profile kártyákat támogat.
Esetleg magamból kiindulva, nem egy hamar lesz sdd-m, pláne kettő.
(kettő árából már már egy Mac mini-t is le lehet vadászni)
Cserébe szívesebben látnék még egy hdd helyet., de összességébe véve tetszik!
Nem tudom, mert nem volt még panel vagy pico tápom, ezért csak félve említem meg azok szellőztetésének hiányát, hátha melegszenek.
Jöhet a 10 literes versenyző!
-
Geree
senior tag
nekem tetszik a kicsi kuckó, pár elgondolás, amitől -nekem. jobban megfelelne...
-lehetne álló (bár ezt talán a legkönnyebb kivitelezni)
-panel helyett PicoPSU-val (már amúgy is van)
-lehetne kicsit nagyobb (min. lc12 méret), de ne legyen ennyire "bonyolult" a szerelése, kábelezéseegyébként jó elgondolás, a bővíthető perifériák száma szerintem ideális
ja és még egy tipp... nem gondolkodtál pl. egy antec isk-300 féle mod házon? szerintem az is ötletes, méretei már most nem rosszak, kicsit rövidebbre kéne faragni, a paneltáp helyett szintén pico-t és valahova elsuvasztani még egy 3,5-ös hdd-t és kb. ugyanott vagy mint a mostani...
-
toldy
őstag
Akkor megint én kezdem,
1, a legkisebb határozottan tetszik, bár nehezebb beszerezni, de jobban passzol bele egy pico.
2, a középső és a 3. első ránézésre q08 beütése volt,de jóval kisebb ( nyugodtan felrakhatod róluk is a képeket)kisza25: jó-jó de az nem ér. gyári megoldás azon mit szereljek?
Saját: HookR kedvét látva, az én igényimet figyelembe véve napok óta is saját kuckót tervezek ( egyszerűen megint elkapot a láz). 2 stílus közt gondolkodom.
1, letisztult fém pl Silverstone PT-07, és egy konfig róla.
2, szép fa ilyen Inwines, ehhez hasonlóan kidolgozva. én utóbbira hajlok mert fához értek és ahhoz vannak itthon gépek,szerszámok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- DDR4 RAM modulok
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged