Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fjellape

csendes tag

válasz patomi #30468 üzenetére

Koszi a valaszt, közben tovabb keresgeltem es még is elmegyek inteles iranyba.
    Valoszinüleg az uj inteles 1151 es platform al ddr4 el. Vagy egy Pentium G4400 vagy egy i3-6100 (inkabb az utobbi fele hajlok), 750 Ti opcionalis lehet h azt nem rendelem meg es varok a vga vasarlassal. Viszont abban nem vagyok biztos h az inteles gpu k mennyire birnak majd el regebbi jatekokkal (wow, d3). Illetve Z170 vagy H170 alaplapi chipset meg h megint milyen gyors legyen a memoria? ddr4 bol egeszen 2133mhz töl böven 3000mhz fele van valasztek. mITX kombo marad termeszetesen.

#lazydog vmi ötlet? Szivem szerint maradnek a 16gb ram nal mert nem vagyok cserelgetös tipus. Veszek vmit es addig megy mig benem döglik. Tv es monitor is van rakotve gepre tehat a 2xhdmi output is must have. Viszont ddr4 sebessege most kerdes meg alaplapi chipset. Olvastam h Z s alaplapok jobbak memoriakat meghajtani mint a H sok. Mert azon lehetne varjalni csak ugye minnel gyorsabb ott mar arban is több lesz. Igazsag szerint ha nagyon pepecselös a ram ok beallitasa magasabb orajelre maradok az alaplap alltal tamogatott 2133mhz nel.

Barkinek van vmi tapasztalata ebben az iranyban ötletek jöhetnek.

Jelenlegi konfig amit nezek:
    Gigabyte Z170N-WIFI Intel Socket 1151
    Intel Core i3-6100 3.7GHz Dual Core (Socket 1151)
    Corsair Vengeance LPX 16GB (2x 8GB) 2400MHz DDR4

Nemtudom h memoria markaknak van e barmi szerepe vagy mind ugyan azt tudja?
    Illetve meg egy olyan kerdes lenne h ha esetleg jon egy vga a gepbe es azon csak 1xhdmi output van megtudom e oldani a masik kepernyot az alaplapi hdmi output al h menjen mindkettö egyszerre?

• Mercutio_

félisten

válasz patomi #30468 üzenetére

Az a baj az AMD-vel, hogy ha már cserélni kell a gyári hűtést egy 12k-sra + még arra 2-4k-ért ventit is venni ott tartunk, hogy intel G3240 + GTX 750 Ti és vga-ban lényegesen erősebbet, prociban nem sokkal gyengébbet kapunk.

Új hozzászólás Aktív témák