Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
user137
üzenetére
Ez engineering? Laptopokban ugyanez van, máshogy elrendezve. Én csak azt nem értem, hogy miért nem csinálják ezt vagy hasonlót mások is, lenne rá kereslet, én is mennyit kerestem, hogy készít-e valaki mobil C2D-s és esetleg Gef9400-as mITX lapot, de senki. Ezek az asztali, főleg az AM2/3 foglalatos lapok pedig egy vicc, csak a foglalat a lap bő felét kiteszi, a vrm, ram, chipset, egyéb integrált vezérlők, csatlakozók pedig úgy össze vannak zsúfolva, mint a fene.
Oddman: nem az a legjobb választásod, az az egyetlen idehaza elérhető választásod
vagy pedig marad a mATX, ami hűtés és ár szempontjából is jobb. Vagy RAID5 helyett csak RAID1, két 3.5" HDD-t fogadó házból nagyobb a kínálat.Canniball: hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Asus Z87-A alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy pedig marad a mATX, ami hűtés és ár szempontjából is jobb. Vagy RAID5 helyett csak RAID1, két 3.5" HDD-t fogadó házból nagyobb a kínálat.