Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomiLi

addikt

válasz HookR #21540 üzenetére

huu, köszi a kutató munkát!

Azt észre vettem én is, hogy valahol G-nek, valahol meg GL-nek írák. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a kész termék matricája van elrontva... :DD

- A venti csak akkor pörög fel, ha a táp eléri a 41°C hőmérsékletet.

Ez nagyon jó hír! :C Végre egy Silverstone táp, ami belép a hibrid tápok sorába! (gondolom lesz több is, normál ATX táp is)
    Nagyon szimpatikus ez a táp így az előzetesek alapján. Egy sarkalatos pontja lesz csak, hogy mekkora hatásfok mellett éri el a 41fokot, és akkor milyen intenzitással (zajjal) hűti a venti azt.

SFX "long" kivitel :DD

Most milyen kiállítás lesz? Computex? Szerintem utána már csak várható, hogy megjelenik a táp....

Az tetszik egyébként a Silverstone moduláris tápokban (hogy moduláris, lehet vezetékeket gyártani tetszőleges hosszal, gari vesztés nélkül! Ráadásul a silverstone-nak van rövid kábel szettje is, ha valaki nem akar babrálni. Az első kiadáson mára már javítottak is azzal, hogy áttértek a Corsaireknél alkalmazott lapos-szalagkábeles megoldásra), hogy nincs agyon variálva a moduláris csatlakozó kialakítás/tüske kiosztás. Nem úgy mint a corsair-nél a 24pin ami 14/10-re azaz két csatira van osztva, össze -vissza csavarva. Ez a kis méretű ITX rendszerekben nagy előny lehet. Nem a silverstone-t akartam agyon ajnározni, mert vannak hibái azért bőven: túlárazott, jelenleg nincs hibrid, egyes példányokban a kis méret miatt iszonyat zajos venti van

Új hozzászólás Aktív témák