Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz F34R #16574 üzenetére

"mitx pont arrol szol hogy minden kis meretben legyen"
    Erre kérnék hivatalos állásfoglalást, linket, vagy valami leírást. Mert addig ez csak (már bocsánat), a TE álláspontod. NEKED erről szól. Másnak meg másról, például hogy a szokásosnál kisebb méretben olyan teljesítményt tud megoldani akár vízhűtéssel is, amit mATX, vagy ATX alaplappal és házzal csak ennél sokkal nagyobban tudna. De ízlésekről vitatkozni ugye felesleges. :B

Lásd az én gépemet, hogy ha ebbe komoly vízhűtést, meg minden mást is szeretnék simán két számmal nagyobb ház kellene, amit egy Prodigy ITX-es cuccokal, pont ebben a jelenlegi házam méretében már tud. Ez a különbség.

Persze alapvetően kisebb gép építhető köré (és persze valahol, végső soron ez is a cél), de ez sehol sincs lerögzítve hivatalosan, hogy ez a szabály, vagy egy előírás. Olyan pedig, hogy ITX ház méretspecifikáció nincs, csak az, hogy tudjon fogadni ITX konfigurációt. Hiába "gyakorlatilag elferne benne egy matx lap", de ha egyszer nem tudod beletenni. :N

Ez a tipikus "Ha öreganyámnak töke lett volna, ő lett volna öregapám" esete. :D
    Mondjuk ettől függetlenül én is azért vettem mATX-et, mert már nem sok hiányzott volna egy komoly ITX házzal méretben. Szóval én személy szerint igazat adok neked, csak nem szeretem a nagy általánositásokat, mert az ember csak saját szemszögéből jelenthet ki valamit. ;)

(#16575) Mercutio_: köszi. Úgy voltam vele, ha már eddig is boci voltam, ezután is az leszek.

Új hozzászólás Aktív témák