- Szombati hardverbüfé
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Köszi a választ!
Hát nincsen sok választék ide haza, ahogy keresgéltem.
Viszont találtam még egy olcsó megoldást:
LCPOWER LC-1320mi 75W
Úgy néz ki, hogy az általam kinézett konfignak is megfelel. Ez még plusszban tartalmaz egy régi 7200-as Maxtort.
Itt is a többség meg van vele elégedve.
Még egy példa.
Valamint, ha már kutakodtam, akkor találtam egész pofás, és jó árú mITX házakat, csak sajnos külföldön.
Lehet megpróbálom ezt az LC Powert... ennél olcsóbbat nehezen találni. (ház + paneltáp + tápegység)(14881) Mercutio_: Igaz... de több pénzért lehet kapni kisebbet, aminek jobb a szellőzése (pl. az Akasa Euler)
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombati hardverbüfé
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő