- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- OLED TV topic
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
jilian #11651 üzenetére
Ja hogy a külső kockára gondoltál...
Abból nem kell nagyobb, elég lesz a 150-es is.
HookR: Igaza van jiliannak, valóban félreértettem a kérdését korábban. Tab ügyileg amúgy egyetértünk, van egy cimborám aki egyszerre futtat egy Chrome-ot meg egy Firefox-ot, a Chrome-ban átlagosan 10-12 tabbal, a Firefoxban átlag 20-25 tabbal. Szekáltam miatta egy darabig, aztán abbahagytam mert nem érdekli. Működik a gép így is.
Arra alapoztam az indulásos állítást hogy amikor fogyasztásmérővel indítottam a gépet akkora csúcsérték volt a POST folyamat alatt mint a fene és csak 1 db vinyó volt akkor a gépben, az kevés lenne ahhoz.
-
HookR
addikt
válasz
jilian #11651 üzenetére
Ezekre a kérdésekre már választ kaptál a #11601-ben. Nem nagyon van mit hozzáfűzni.
Személy szerint egyedül ezeket kérdőjelezem meg a Pista0001 által leírtakból:
- "(mellesleg semmilyen energiagazdálkodási funkció nem működik boot közben, tehát minden komponens maximális teljesítményen megy)"
- "Mellette a proci 35W (induláskor nincs energiagazdálkodás)"
Az ok, hogy nincs energiagazdálkodás, de boot során pl. az IGP tuti nincs kipörgetve, s ha bizonytalanul is, de a több mag hatékony kihasználtságát is megkérdőjelezem. A TDP keretig ugyan nyújtózkodhatna a proci a turbó órajellel, de ha egyszer energiagazdálkodás sincs... Na majd kijavít valaki, ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Revolut
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest