-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
SQX_Barto #10558 üzenetére
Sajna táp ügyben nem vagyok valami jártas, tuningban meg pláne szóval nem tudom mennyi pluszt emészt fel ilyen esetben.
Ha kevésnek találod célszerű egy normál Atx tápot vásárolni.
Különben a 80 Plus Bronse minősítés végett tuti hogy jó (azt hiszem 85%) hatásfokkal bír és csendes táp ez a típus pláne ha fülessel játszol.
Talán a vga-d hangosabb lesz mert én pl soha nem halottam a 350W Fsp hangját ami az SG05-ben volt."Köszi a linket is, mondjuk ehhez meg megint Silverstone táp is kell"
Szerintem meg minden csatlakozó típus egységes, szabvány méretű .
Ház mérete meg már csak ilyen, játék gépnek szánt konfigot nehéz kis házba beletuszkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest