- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22116 üzenetére
Csodás, ez egy 3. verzió mint amit ismertem
Fotzód már le légyszi az alaplapját is meg szemből mi van ráírva mint ahogy lent küldtem.
Simán lehet, hogy tiltva van. Nincs esetleg egy 2 pin-es jumper a lapon? Volt olyan Amiko amit csak úgy tudtam megflashelni, hogy azt rövidre zártam. (PC alaplapról, régi vinyóról tökéletes rá a jumper). -
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22114 üzenetére
Szia, a 7végén megnézem a mentésed. Addig itt és itt nézz szét, vannak betöltő progik több is. Fontos, hogy rendes RS232 átalakító kell (ha nem lenne a pc-den), TTL nem jó. A programnál a minden+bootloader (vagy allcode+bootloader) legyen kiválasztva és indítsd rendszergazdaként, az a biztos. A programban a fájl kiválasztás után lépj tovább és amikor írja, hogy test serial port status... akkor dugd csak áram alá a boxot! Van, hogy többször kell próbálni, ha sikerül akor egy pillanatra kiírja, hogy Conn és utána el kell indulnia, vízszintes vonalak ugrálnak a kijelzőn le-fel.
Fotózd már le a boxod, hol találtál soros portot rajta? Amiket én láttam boxok eddig csak JTAG volt rajtuk, az USB mögött:
-
garga01
őstag
válasz
erdeidominik #22111 üzenetére
Valszeg midngitv-s sw van rajta, abban tiltva van a kábeles rész. Van rajta soros port? Nekem úgy rémlik a T2/C-s boxokról lespórolták (se jack se rendes port nincs).
Ha lemented a rajta lévő SW-t penderivera, meg lehet valahogy trükközni abból, hogy rámenjen egy másik. Ha csinálsz egy mentést, megpróbálom megcsinálni neked, hogy rá tud rakni a kábeles/mindenes sw-t.
Aktív témák
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest