Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
darvinya #8330 üzenetére
"Csak azt nem, hogy az adott műsor nevet figyelje és kövesse (és itt már az EPG lista frissítéstől függ a pontossága).
Ekkor valósul meg az egy gombnyomásos műsor felvétel, hiszen a műsort figyeli nem az időt."Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én az egy gombnyomásos felvétel alatt azt értem, hogy nézek egy műsort és rájövök, ezt fel akarom venni. REC gomb és hip-hop nekiáll felvenni, de nem két, vagy három óra hosszan, hanem az adott műsor végéig. vagyis a felvétel vége időpontot az EPG-ből kiolvassa és beállítja. Ennyi. Nem várom el, hogy a csúszást kövesse (ezt én is elfogadom, hogy utópia), csak annyit, hogy a megálljon az EPG szerinti műsorvége időpontban.
Amúgy, ezek az úri igényeim onnét származnak, hogy anno upc-n szocializálódtam és a kezdetektől sok-sok éven át upc-s boxom volt, amit szidtunk, mint a bokrot. Majd mikor digis lettem és naivan vettem egy boxot rájöttem, hogy van még lejjebb.A szoftver eltérés abból lehet, hogy a MindigTv-s matrica megkapása követelményeket támaszt a szoftver felé. Pl.: ne lehessen rendezni a csatornákat, kódolt adókat ne lehessen rögzíteni, stb. (legalábbis a boxok tesztjeiből ezt olvastam ki). Mondjuk matrica nélkül is lehet venni a MindigTv-t, mert ahhoz antenna kell inkább.
Aktív témák
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest