Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Szia!
Nem teljesen jó helyre nyitottad a topicot, másrészt egy kérdésnek ezen a fórumon nem illik külön témát nyitni. Egy gyűjtőtopicban jobb helye lett volna. A fenti okokból valószínűleg zárni fogják hamarosan.
Azért megpróbálok segíteni rajtad. Ha esetleg közben zárnák, kérlek fáradj át a Windows XP-s topicba, azaz ide: [link]
Szóval az XP az alap beállításaik szerint újraindítja a gépet, ha a leállítás közben lép fel kékhalálos állapot. (A kékhalál képernyőt nem dobja az orrod elé.)
Ezt meg tudod gátolni a következő lépésekkel:
1. Sajátgép jobbklikk -> Tulajdonságok
2. Haladó beállítások, vagy valami hasonló nevű fülecske (angolul advanced).
3. Rendszerindítás és visszaállítás -> Tulajdonságok -> Rendszerindítás és visszaállítás
4. Automatikus újraindítás checkbox.
5. Sokszor OK.Ez magát a probléma okát nem szünteti meg. Valószínűleg valami driver kompatibilitási gonddal küzdesz. Amennyiben használsz valamilyen Roxio terméket, vagy Direct CD-t, valószínűleg az okozza a gondot. Ha nem, akkor az eseménynaplóból (ez azt hiszem, a felügyeleti eszközök között található a vezérlőpulton) esetleg rá tudsz jönni a hiba okára.
Sok sikert!Bocs, ha esetleg nem a pontos magyar neveket írtam, nagyon rég volt a kezemben XP és fakulnak az emlékeim.
-
Akkari
csendes tag
sziasztok!
nem vok biztos benne, hogy jó helyen nyitottama topicot, ezért bocsi....
az a problémám, hogy a gépem azt csinálja, hogy akárhogyan állítom le (gyorsbillenytyűről, Start menü/Shut down, satöbbi), ahelyett, hogy kikapcsolná a rendszert, mindig újraindítja. nem komoly probélma, csak idegesítő, és nem értem, egyszer csak elkezdte ezt játszani. nem raktam/vettem ki hardvert, ugyanaz az oprendszer, stb. azóta újratelepítettem egyszer az XP-t, és ez sem oldotta meg. újraraktam az alaplap driverét, de semmi. várom a tippeket, és köszi.

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs