Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Szia!
Nem teljesen jó helyre nyitottad a topicot, másrészt egy kérdésnek ezen a fórumon nem illik külön témát nyitni. Egy gyűjtőtopicban jobb helye lett volna. A fenti okokból valószínűleg zárni fogják hamarosan.
Azért megpróbálok segíteni rajtad. Ha esetleg közben zárnák, kérlek fáradj át a Windows XP-s topicba, azaz ide: [link]
Szóval az XP az alap beállításaik szerint újraindítja a gépet, ha a leállítás közben lép fel kékhalálos állapot. (A kékhalál képernyőt nem dobja az orrod elé.)
Ezt meg tudod gátolni a következő lépésekkel:
1. Sajátgép jobbklikk -> Tulajdonságok
2. Haladó beállítások, vagy valami hasonló nevű fülecske (angolul advanced).
3. Rendszerindítás és visszaállítás -> Tulajdonságok -> Rendszerindítás és visszaállítás
4. Automatikus újraindítás checkbox.
5. Sokszor OK.Ez magát a probléma okát nem szünteti meg. Valószínűleg valami driver kompatibilitási gonddal küzdesz. Amennyiben használsz valamilyen Roxio terméket, vagy Direct CD-t, valószínűleg az okozza a gondot. Ha nem, akkor az eseménynaplóból (ez azt hiszem, a felügyeleti eszközök között található a vezérlőpulton) esetleg rá tudsz jönni a hiba okára.
Sok sikert!Bocs, ha esetleg nem a pontos magyar neveket írtam, nagyon rég volt a kezemben XP és fakulnak az emlékeim.
-
Akkari
csendes tag
sziasztok!
nem vok biztos benne, hogy jó helyen nyitottama topicot, ezért bocsi....
az a problémám, hogy a gépem azt csinálja, hogy akárhogyan állítom le (gyorsbillenytyűről, Start menü/Shut down, satöbbi), ahelyett, hogy kikapcsolná a rendszert, mindig újraindítja. nem komoly probélma, csak idegesítő, és nem értem, egyszer csak elkezdte ezt játszani. nem raktam/vettem ki hardvert, ugyanaz az oprendszer, stb. azóta újratelepítettem egyszer az XP-t, és ez sem oldotta meg. újraraktam az alaplap driverét, de semmi. várom a tippeket, és köszi.

Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest