Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• István971

tag

válasz Frozen #114 üzenetére

Hát akkor kezdjük az elején.
    A legelső és legfontosabb infó a belső ssd sebessége ugyanazzal a programmal amin a fénykép is van.
    Ez az eredmény nagyon gyenge a Samsung részéről.
    Kétségtelen veri a xiaomi.
    Ne kezdjük ezt a minden nap használom mantrát mert tisztában vagyok vele, megvolt az s8 ultra és valóban jó volt de eszméletlenül drága.
    Hozzateszem az Apple is megvolt az m2es szériáhoznis volt szerencsém de változatlanul állítom amit régen is mondtam ismerősöknek, hogy, Apple csak hardvert tud gyártani de softwaret nem, legalábbis tablet fronton számomra katasztrofális ez a kötöttség file kezelés Katasztrófa szóval az Apple semmilyen szinten nem pálya.
    Az stage. Menedzser semmire nem használható.
    Szóval az Apple már semmilyen szinten nem téma a tablet világában számomra.
    Na de térjünk vissza az s9 ultra gépre, milyen hihetetlen én is éppen ezt használom.
    Szóval pontosan tudom miről is beszélünk, nem játékra használom hanem grafikára és nem rossz ez a cucc de a gen2t leveri a gen1 azért ott van még mit optimalizálni.
    Ja és a xiaomi április tervezés milyen érdekes még a hdr 10 is támogatva van és a 144es frissítés.
    Szóval nagyon jó kis gép ez...
    Xiaomi túl arazva????
    Ja, hogy te esetleg arról beszélsz, hogy ugye van a Magyarországon lévő 27afa, meg hát a kereskedő is szeretne keresni rajta, ebben az esetben ha hosszú távra keresel tabletet akkor azért azt hetekig is lehet keresni.

100 szónak is egy a vége, független attól hogy, én is ezt használom ez nem sikerült annyira nagy durranásnak mint amennyire be van reklámozva...
    Meg látjuk majd hova fejlődik a rendszer meg az optimalizálás de csodát nem várok ettől a hardvertől.

Új hozzászólás Aktív témák