Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Woodslave #89232 üzenetére
Akkor ne agyalj rajt, így látatlanban nem lehet megmondani mi a baja. Vidd el szerelőhöz, vagy aki ért hozzá.
Elterjedt típus, van hozzá minden alkatrész, ha kell.
Lehet valami egyszerű probléma, slusszos lett a gyertya, vagy valami dugulás.
Szerelő hamar megmondja mi van. Kétütemű, egyszerű szerkezet. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Woodslave #89229 üzenetére
Nehéz így látatlanban tippelni. Eldugulhatott valahol a karburátor, vagy az üzemanyag rendszer, erre tippelnék, tankoltál, és felkavarhatta az üzemanyagtartály alján összegyűlt szemetet.
Régen a hibakeresést úgy végeztük, először megnéztük van-e üzemanyag, eljut-e a karburátorhoz. Aztán gyertya ki, megnézni van-e szikra. A gyertyát kivéve ha nem benzines, akkor megint megvan a hiba, nem kap üzemanyagot a motor. Ezek alap dolgok, ennyit ha meg tudsz csinálni, ezeket megnézheted.
Olajtartályban volt 2T olaj, ugye, és működött a kenési rendszer? -
Dexar007
veterán
válasz
Woodslave #56286 üzenetére
Te mit keresel itt?Mennye' innen!
Szoval az ugy volt,hogy most a C+E-t csinalom,es 7:50-re kaptam idopontot. 6:20kor elindultam Gyöngyösröl - kb 45-50 perc az ut - de a köcsög pestiek hobbija a dugoban allas,ugyhogy 2 ora lett belole. Az iskola direkt szolt,hogy 15 perccel elotte legyek ott,de mondom meg igy is siman meglesz.Hat nem lett.En is fsz vagyok amiert nem motorral mentem,de most mar keso.
A legjobb pedig,hogy benyitok a vizsgaterembe,a fel csoportom meg bent üldögel,kerdezem a vizsgabiztost,hogy leülhetek-e meg? Ugyis csak rohadt 2x25 kerdesem van,az is lehet,hogy hamarabb vegzek mint a B-sek. De termeszetesen nem,nem kezdhetek neki,mivel nem voltam ott nevsorolvasaskor,es nagyon megerolteto osszeegyeztetni a sz.ig. szamat a papirlapon levovel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest