Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
DigitXT #41661 üzenetére
Mindent én sem tudhatok a Malagutiról nahh
Nem mindenkinek van Hátécévánja
Az 1mAh töltő motorozás közben zenehalgátassal nekem simán tölti a telefont,navinál is de ott már nem annyira bátran.
A 650-nél nem típushiba sem a fesszabályzó sem a generátor. Mindhárom esetnél a Xenon/LED volt. Viszont ezeknél e miatt kijön,hogy tönkre megy a generátor. (Általában ott a CVT,szíj,váltómotor a bibi). Mint írtam nekem 2x ment tönkre a gyújtás része,volt Xenon,LED is. A szerelő meg mondhatni kifejezetten Burman szerelő.
Nem tudom milyen típushibái vannak a Malagutinak,így tippeltem az alacsony alap jártra (bár nem tudtam,hogy ez nálad okés
) Apriliánál ez pl "hiba" mert 11-12V is leesik. Azokról a motorokról tudok infót adni amit használtam,szervizeltem és amit ismerőseim/szerelőim használnak/szerelnek. Ők megosztják velem jó és rossz tapasztalataikat.
A Xenon 55W.
Passz +20W kívül mi más is van benne.Ahány motor annyi hiba is lehet,és ami az egyiknél előfordul/hat az a másiknál ismeretlen. Illetve itt beválik a tipp a hiba feltárására ott nem,ilyen is van. Sőt van X aktás is amire lövés sincs,hogy mit kéne átnézni.
Ezen fórumon is sok motor van/megfordul esetleges hibákkal. Amire tippelünk,hogy mit kell/kéne átnézni javítani. Szoktam javasolni ha van márka/típus fóruma akkor inkább ott kérdezzen,mert ott kapásból tudhatják mi a gebasz.
Az a Givi tartó vagy jó szögben fog állni vagy nem a kormányon. Shoxnál van ott fel is tudod próbálni. A másik ha otthagyod azt fogja hinni a kastás,hogy van benne valami,így mindig célszerűbb levenni mint a kormányon hagyni ha a motort több percre/órára egyedül marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest