Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
outsiheder #8355 üzenetére
Hello!
A router jó helyen van, mert a szobámban van 1-1,5 m2 -es hely (sarok), ahol a router és a modem van. Se nap, se meleg nem éri. Azért vettem weboldalról (pc-x), mert itt vidéken 4-6 ezerrel drágábban lehet hozzájutni valamihez, nem úgy mint Pesten. Nem kis eldugott boltból vettem, és már vettem tőlük mást is (ipod-ot). Ez a cég 1 éves garanciát vállal szinte minden termékére (ha nem többet). Ezért volt az, h vállalták a garanciát (bár azt nem értem h amit ők "szolgáltattak", azt hívják -e garanciának. Namind1). Mivel a régi javíthatatlan volt, ezért felajánlották h cserélik. De mivel csak drágább termék volt, így ráfizetéssel, de beruháztam egy GS típusra. Bontatlanul, gyári csomagolásban kaptam természetesen, a másik termék meg maradt náluk. Amúgy nincs semmi módosítva a routeren, semmi firmware telepítve (tomato vagy miket lehet...), normálisan gyári beállításon alkalmazom. Annyi van, h 1 gép lanon, 1 xbox360 (néha), laptop meg egy gép van wlan-on csatlakoztatva, szinte egész nap. 2 Gépen pedig van mikor egész nap megy a torrent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest