Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Több ilyen kütyüt is üzembe állítottam dd-wrt-vel, és csak szuperlativuszokban beszélhetek róla. Nálam a VPN, fix DHCP, WPA, QoS, SSH, WDS, FTP szerver, DDNS, MMC kártya mod, minden tökéletesen működik, sokféle dolgot kiszolgál nekem, nem bántam meg, hogy SMC WRT54G után erre váltottam.
Egyre azonban vigyáztam, hogy első flash-eléskor a mini verziót raktam fel, majd utána a teljeset (nekem személy szerint a vpn-es verzióra van szükségem). Mindegyik után persze egy factory reset. Ha ezek után is gond van (és több dd-wrt-t is kipróbáltál, mondjuk a v23 SP3 legújabb bétáját), és ezen felül kábelen is megpróbáltad, azon pedig működik, vagy esetleg másik wifis géppel, akkor gyanítható, hogy a klienssel van valami bibi wifi ügyileg... persze nem zárható ki, hogy a routerrel van gond, de kevesebb esélyt látok rá... 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sony Playstation 2 játékok
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4 240GB SSD világítós billentyűzet
- sony SS MF415
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M720q Tiny / i5-8400T - i5-8500T / NVMe /USB Type-C / HDMI / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyre azonban vigyáztam, hogy első flash-eléskor a mini verziót raktam fel, majd utána a teljeset (nekem személy szerint a vpn-es verzióra van szükségem). Mindegyik után persze egy factory reset. Ha ezek után is gond van (és több dd-wrt-t is kipróbáltál, mondjuk a v23 SP3 legújabb bétáját), és ezen felül kábelen is megpróbáltad, azon pedig működik, vagy esetleg másik wifis géppel, akkor gyanítható, hogy a klienssel van valami bibi wifi ügyileg... persze nem zárható ki, hogy a routerrel van gond, de kevesebb esélyt látok rá...