-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
beidézem, amiket pü-ben írtam, hogy más bele tudjon kapcsolódni:
első blikkre én a cron-t ajánlanám, ha már úgyis van ssh-hozzáférés. ha a jffs-t engedélyezed, akkor helyed is lesz, fel tudod tenni a cron csomagot (pontos részleteket nem tudok, rég használtam), onnantól kezdve meg 2 rövid szkript, vagy ha nem kell ekkora rugalmaság se, akkor a /etc/crontab-ba 2 sor.
[...]
ha van /etc/crontab, akkor abba kell. ha nincs, akkor nézz utána az ipkg-nak a google-ban.
most csak fejből írom a szükséges sorokat, még a crontab formátumának pontosabban utána kell járnom, rég használtam
0 0 * * * root /sbin/ifconfig wifi0 down
0 6 * * * root /sbin/ifconfig wifi0 upszkripttel meg lehet oldani, hogy ellenőrizze, hogy megy-e egyáltalán a wifi, a kikapcs és/vagy a visszakapcs sikeres volt-e, ip-hozzárendelés, meg amit akarsz.
közben az ipkg-s link is előkerült. innentől kezdve idő és tapasztalat hiányában átadom a stafétát
(HXY: a crontab sorokat kijavítottam, fordított sorrendre emlékeztem.)
And: úgy se rossz
ez van, ha az ember túl kocka, a legegyszerűbb módszert nem látja meg...
-
And
veterán
Nem kell ehhez mindenféle parancsokat futtatnod vagy scripteket írogatnod. Elmész szépen a Wireless / Advanced settings menübe, az oldal aljára, és a 'Radio Time Restrictions' beállításnál engedélyezed a 'Radio Scheduling' funkciót. Akkor megjelenik egy egyórás felbontással rendelkező beállítósáv, amin szépen letiltod (pirosra állítod) azt a hat órát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest