Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bazsi1000
üzenetére
Én is nagyon szeretem, és teljesen elismerem ezt a routert, már többször több helyen leírtam, hogy vsz ilyen jó WiFi-vel rendelkező cucc azóta sem készült másik, és tényleg beton stabil, de mindettől függetlenül azért ez a mai 14k-s ár enyhén szólva is túlzás, még ha a Linksys nevet is beárazzuk is! Ennyiért már lehet kapni Gbit-es 300-as WiFi-s ASUS RT-N15U-t, amire szintén felmegy a Tomato, vagy ha csak a Linksys-t nézzük, majdnem feleennyiből megvan egy E900, ami szintén Tomato képes, és ettől valamivel nagyobb sebesség NAT-olását is tudja! Sőt a kivezetés előtt kevesebbe került a WRT320N, avagy E2000, amit 12k-ért lehetett kapni! Nekem is van egy WRT54GL az asztal aljában, ha netán elmenne a UPC net, akkor azt a modem helyére kötve azonnal tudok csatlakozni a szomszéd Invitel-es netjére, így legalább email-ezni és fórumozni tudok, anélkül, hogy a fő routert el kellene konfigurálni WiFi kliens módba, illetőleg ha valami történne az éles RT-N66U routerrel, akkor is az kerülne be ideiglenesen, de eddig szerencsére egyikre sem volt szükség! Mondjuk ADSL-hez kétségtelenül a mai napig az egyik legjobb router, ezt a hsz-t is csak emiatt a mondat miatt írtam meg...
"az mindent elárul a routerről hogy 2009 es de még mindig lehet kapni és 14000FT"
Szóval vsz ez az ár annyit árul el, hogy túlzottan építenek a kereskedők a típus legendájára! Ennyi sosem adnák érte, én mondjuk 3k-ért vettem szerencsésen, de szerintem 4-5k felett ezért már nem szabadna adni pénzt! Oké, hogy újonnan ennyiért nem kapni, de 14k azért nem kis túlzás, így vagy használtat kell venni, vagy más után kell nézni, ha javíthatatlan! TP-LINK-et sosem vennék, és sosem ajánlanék olyannak, aki a WRT54GL stabilitását szokta meg, de ma is vannak jó routerek, nekem egyik ASUS-ommal sem volt semmi problémám a mai napig sem!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- SSD kibeszélő
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest