Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nincs jelentősége, mert igazából nem vagyok érintett a témában, csak próbálkoztam tegnap egy kicsit, és gondoltam leírom Neked, mert Te is belefolytál a múltkor... A Wireless repeater dologról van szó, gondolom rémlik még, hogy bizonyos típusokhoz nem lehet virtuális interface-t hozzáadni! Nos akkor utánajártál, hogy kiderítetted, hogy mégiscsak van HW különbség a különböző verziókban, de mondtad, hogy DD-WRT-ben simán hozzáadható a virtuális interface, szemben a Tomato-val! Tegnap unatkoztam, és kipróbáltam a dolgot, és azt tapasztaltam, hogy lehetőség valóban van rá, de amint megpróbálom elmenteni a beállításokat, a virtuális interface eltűnik az admin felületen, és utána már a hozzáadás lehetősége sem jelenik meg! Vagyis olyan, mintha a firmware ekkor venné észre, hogy ez bizony nem fog menni, és kikapcsolja a funkciót! Vagyis azon a verziókon, ahol Tomato alatt erre nincs lehetőség, ott egyértelműen DD-WRT alatt sincs!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mesterséges intelligencia topik
- Konteó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest