- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem tudom miröl beszelsz, mivel gpu limitrol volt szo, erre a hozzaszolasodra valaszoltam: :
“ Ma már alig van olyan játék, ami 1440p-ben VGA limites“
Az az erzesem nem vagy tisztaban azzal, hogy mi az a gpu limit.
Röviden azt jelenti, hogy a kepkockak szamat a gpu ereje limitalja.
Azt irtad 1440p -ben manapsag nincs gpu limit egy jatekban sem, ez viszont nem igaz. Egy gpu tesztnel vilagosabban semmi nem mutatja meg, hogy a legtobb jatek gpu limites, nem ertem mit nem ertesz ezen. Nem fog tobb fps kijonni a tesztelt 5070-böl, csak mert beteszel melle egy ujabb procit, total irrelevans, hogy mondjuk 7800x3d-vel tesztelnek. Ezt jelenti a gpu limit.A cpu limitet nem tudom hogy miert hozod ide, mivel gpu limitrol beszeltel korabban, erre hoztam cafolatkent grafikonokat.
Egyebkent a cpu limit azt jelenti, hogy a cpu limitalja a kepkockak szamat, remelem ezzel tisztaban vagy. A korabbi grafikonok viszon vilagosab mutatjak, hogy a vga ereje limitalja az fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest